The 2023 Palmujen autiomaa 1/2 Maraton & 5K on asetettu ensi viikolle, 12. helmikuuta. Molemmat tapahtumat alkavat ja päättyvät Civic Center Parkissa osoitteessa 43900 San Pablo Ave Palm Desertissä, Kalifornia.

Osallistujilla on mahdollisuus juosta tai kävellä joko 13,1 mailin puolimaratonia tai 5 kilometriä juoksua, jotka molemmat esittelevät upeat maisemat matalasta autiomaasta ja Coachella Valley.

Palm Desert Marathon -kilparata

Yleistä tietoa

Kilpailu käydään 12. helmikuuta ½ maratonin alkaessa klo 7:00AM ja 5k alkaen klo 7:30OLEN. Lasten 1k alkaa klo 10:00OLEN. Kaikki kolme tapahtumaa alkavat ja päättyvät Civic Center Parkissa osoitteessa 43900 San Pablo Ave., Palmujen autiomaa, CA 92260.

Kaikki ½ maratonin ja 5 000 osallistujat saavat ajoitussirulla varustetun ruokalapun, näppärä kilpailupaita, maaliin päässyt mitali, ja kilpailun jälkeinen grub. 1K Kids Race -kilpailun osallistujat saavat ruokalapun, maaliin päässyt mitali, ja kilpailun jälkeinen grub.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on vielä auki verkossa tai kilpailupäivänä Civic Center Parkissa.

PUOLIMARATONIN RAJA

Puolimaratonin rata on 13,1 mailin haaste, joka alkaa Civic Center Parkista. Juoksijat kääntyvät pohjoiseen San Pablo Avenuella, länteen College of the Desertissä, ja ajaa alas tulotietä pitkin. Lopun saavuttamisen jälkeen, juoksijat kääntyvät ympäri ja suuntaavat sisääntulotietä pitkin.

Seuraava, juoksijat kääntyvät pohjoiseen San Pablon pohjoisen kaistalle, länteen Magnesia Falls Drivella, sitten pohjoiseen Monterey Ave. Reitti jatkuu Montereyyn, sitten kääntyy itään kohti Gerald Fordia, ja pohjoiseen Gatewaylla. Kurssi kääntyy lounaaseen Dinah Shorea, sitten jatkaa Portola Roadille, länteen Magnesia Fallsilla, ja tekee U-käännöksen Montereyssä seuratakseen Magnesia Fallsia itään.

Juoksijat kääntyvät heti sillan jälkeen, sitten käänny lounaaseen Aquatic Centerin parkkipaikalle ja jalkakäytävälle. Maalilinja sijaitsee puistossa, saavutetaan jalkakäytävää pitkin etelään.

Huomaa, että vaikka kurssikartta on likimääräinen lopullinen reitti, se voi muuttua ja sitä voidaan säätää hieman USATF:n sertifioidun puolimaratonin radan varmistamiseksi.

5K-KURSSI

5K-kurssi alkaa myös Civic Center Parkista ja on lyhyempi, paremmin hallittava etäisyys niille, jotka etsivät vähemmän intensiivistä haastetta. Parkkipaikalta poistumisen jälkeen, juoksijat kääntyvät pohjoiseen San Pablo Avella ja länteen Magnesia Falls Drivella.

Osoitteessa Monterey Ave, juoksijat kääntyvät ympäri ja suuntaavat itään Magnesia Fallsille, sitten käänny etelään San Pablolle. Reitti jatkuu kääntymällä itään Magnesian putouksille, etelään Aquatic Centerin parkkipaikalle, ja heti länteen jalkakäytävälle.

Maalilinja sijaitsee puistossa, saavutetaan jalkakäytävää pitkin etelään amfiteatteriin.