Икона за логото на Sand-boarding.com

Сурфајте по песокот – sand-boarding.com

Вашиот број 1 извор на информации за светот на песочните спортови и авантуристичките патувања во пустината. Нашите статии се резултат на опсежно истражување, лично искуство, и споделување на знаење во рамките на глобалната заедница за песок.


Одрекување

НИЕ СМЕ ИНФОРМАТИВЕН ПОРТАЛ ПОСВЕТЕН НА СПОРТОТ И УМЕТНОСТА НА СЕНДБОРДИНГ, КАКО И ПОВРЗАНИ АКТИВНОСТИ КАКО САНКАЊЕ НА ДИНА, ВУЛКАНО ИНСТИТНИК, ДИНА КОЛЕЧНИЦА, ПЛАНИНАРЕЊЕ И АВАНТУРСКО ПАТУВАЊЕ НА ПУСТИНСКИ ДЕСТИНАЦИИ.

СТАТИИТЕ ОБЈАВЕНИ НА ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА СЕ РЕЗУЛТАТ ОД ПОГЛЕДИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА АВТОРОТ И НЕ СЕ СОСТАТУВААТ ОД ОБЈАВУВАЊА НА РЕЦЕЦЕНЦИЈА ИЛИ ВО СПИСАНИЕ. НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЗА ТОЧНОСТ, КОМПЛЕТНОСТ, КОРИЧНОСТ, СООДВЕТНОСТ ИЛИ ВАЖНОСТ НА КОЈА ИНФОРМАЦИЈА НА ОВАА СТРАНА И НЕМА ДА СЕ ОДГОВАРА ЗА НИКАКВИ ГРЕШКИ И ПРОПОСТАВИ (НО, ТОПЛО ГИ ПОБРЕДУВАМЕ СЕКОЈА ПОВРАТНА ПОВРШНА ПОВРШКА ДОКОЛКУ ТРЕБА ДА ЗАБЕЛЕШ НЕКОЈ ОД ОВИЕ!). СИТЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ ОБЕЗБЕДУВААТ НА ОСНОВА КАКО ШТО Е И НА крајот на краиштата ОДГОВОРНОСТ НА ЧИТАТЕЛОТ Е ДА ГИ ПОВЕРДИ СОПСТВЕНИТЕ ФАКТИ.

ОВАА СТРАНИЦА Е ОДРЖЕНА СО ПОМОШ НА АФИЛИАТНИ ЛИНКИ, ШТО ЗНАЧИ НИЕ МОЖЕ ДА ДОБИЕМЕ ПРОВИЗИЈА СЕКОГАШ КОГА ЌЕ КУПИТЕ СТАВ ИЛИ УСЛУГА ОТКАКО ЌЕ КЛИКНЕТЕ НА ЛИНК НА ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА, ВКЛУЧУВАЈТЕ ЛИНКИ КОИ СЕ ПРЕДИРЕЦИРААТ ДО AMAZON. ОВА НЕ Е ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ ЗА ВАС НИТУ ОРИГИНАЛНИОТ ПРОДАВАЧ. ДОДЕКА ДАВАМЕ СЕ ДА ПРЕПОРАШАМЕ ПОНУДИ СО ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ПОНУДИ И ДА ОБЕЗБЕДИМЕ АВТОРНИ ИНФОРМАЦИИ, ВАША СОПСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ Е НА крајот на краиштата ДА СПРОВЕДЕТЕ ДОВЕЛНО НАВРЕДНО ИСТРАЖУВАЊЕ ПРЕД НАПРАВЕЊЕ НА КУПУВАЊЕ. АКО САКАТЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ЕДЕН ОД ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ НА УСЛУГИ, СЛОБОДНО СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ И НИЕ ЌЕ ГО РЕВИЗИРАМЕ ВАШЕТО БАРАЊЕ.


Контактирајте не

Во моментов прифаќаме гостински објави за нашиот блог од песочничари од целиот свет.

Слободно контактирајте не!

Sandboarder