Подолу е листа на песочни плочи за продажба од различни продавачи и пазари. Ние не сме поврзани ниту поврзани со некој од овие надворешни продавачи и не произведуваме ниту продаваме песочни плочи, ние главно обезбедуваме каталог за да направите сопствено истражување како купувач. Како дел од Амазон соработник и програмата за партнери на eBay, заработуваме од квалификуваните набавки.

Песочни плочи под 200$ за продажба во САД


Песочни плочи за лизгање на лицето’
Песочна бура Младински терен Песочник
– 9 јавор фурнир палуба
– Ламинатна основа со висок притисок, висок сјај
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн на опашка од ластовичка

Песочни плочи под 300$ за продажба во САД

Slip Face Sandboards Издлаби одбор
Песочни плочи за лизгање на лицето’
Sidewinder Carve Sandboard
– 9 јавор фурнир палуба
– Ламинатна основа со висок притисок, висок сјај
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн со двојни совети

Slip Face Sandboards Jump Board
Песочни плочи за лизгање на лицето’
Скокни Sandboard
– 9 јавор фурнир палуба
– Ламинатна основа со висок притисок, висок сјај
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн со двојни совети

Slip Face Sandboards Diamondback Board
Песочни плочи за лизгање на лицето’
Diamond Back Terrain Sandboard
– 9 јавор фурнир палуба
– Ламинатна основа со висок притисок, висок сјај
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн на опашка од ластовичка

Лизга лице Sandboard Кестре WingTail
Песочни плочи за лизгање на лицето’
крило од вешталка 127
– 9 јавор фурнир палуба
– Основа со ниско триење
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн на опашка од ластовичка

Бесплатен стил на Slip Face Sandboards
Песочни плочи за лизгање на лицето’
Слободен стил
– 9 јавор фурнир палуба
– Ламинатна основа со висок притисок, висок сјај
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн со двојни совети

Бесплатно возење со Slip Face Sandboards
Песочни плочи за лизгање на лицето’
Бесплатно возење
– 9 јавор фурнир палуба
– Ламинатна основа со висок притисок, висок сјај
– Dakine прилагодливи ремени за стапала
– Slip Face Sandboards влошки за нозе со повеќе позиционирање
– Дизајн на квадратна опашка

Отровна песочна плоча
Отровен спорт 120
Песочна табла за терен
– Бреза / јавор тврдо дрво обложување палуба
– Ламинатна основа со висок притисок
– Отровни ремени за стапала
– Дизајн со двојни совети
– Бесплатен Dr Dune Speed ​​Wax

Се продаваат санки од песок

Оваа слика има празен алт атрибут; неговото име на датотека е sandsled1.png
Отровни песочни плочи’
Младински песочни санки
– За деца, тинејџери и помали возрасни лица
– Бреза/Јавор Тврдо дрво шушка
– Полимерска појачана основа
– Гумени рачни рачки и подлога за седишта

Sed Dune Sled
Отровни песочни плочи’
Возрасни песочни санки
– За возрасни
– Бреза/Јавор Тврдо дрво шушка
– Полимерска појачана основа
– Гумени рачни рачки и подлога за седишта

За пластични санки види: Песочни санки за дини на плажа


Се продаваат половни песочни плочи

Повремено се рекламираме користени песочни плочи од приватни продавачи. Ве молиме забележете го тоа не сме свесни за состојбата на која било претходно сопственост на песок и можеби ќе сакате директно да го контактирате продавачот за какви било прашања поврзани со производите наведени подолу – таблите кои претходно се во сопственост се обично поевтини но може да покаже знаци на носење или да се скрши / недостасуваат парчиња.


Бродови од: Орегон
Провери достапност


Бродови од: Грузија (САД)
Провери достапност


Како да го изберете вашиот песок

Се продава даска за песок на amazon, кмарт, ebay итн.
Песочник на дина. Фото учтивост на Тиаго Еспиндола.

Песочна табла / даска за сурфање на песок / табла од песочни дини

Овие типови на табли се опремени со ремени за нозете а се користат додека стојат, имитирајќи сноуборд. Песочните плочи доаѓаат во три различни форми на опашка: близнаци совети (тркалезни рабови), квадратна опашка, или проголта опашка.

Таблите со двојни врвови се добри за скокање и резба; се нарекуваат и квадратни опашки одбори “насочен” и се посоодветни за возење напред за време на трките, Таблите од опашката за голтање се полесни и полесни за маневрирање.

Санки од песочна дина / замаен / тобоган со песок

Санките од песок се генерално помали и пошироки и доаѓаат со подлога за седење и/или рачки наместо ремени за нозете и се користи за седење или легнување на стомак.

Овие даски се наменети да се користат како санки или каросерии, може да прими повеќе од едно лице ако седи и тие се особено погодни за деца и почетници.

На најдобри песочни санки за пустински дини се направени од ист тип на комбинација од тврдо дрво и ламинат како песочна штица, додека А санки од песок за плажа може да се направи и со поевтини материјали.

Ако барате пластични санки и диск чинии за мали крајбрежни дини, погледнете го нашиот избор на санки за песочни дини на плажа.

Што ви треба за песок

Суштински работи:

Во зависност од локацијата:

Исто така види: како да се облекувате во пустина.

Како да користите песок

  • Откако ќе ја подготвите опремата за песок, време е да се упатиме кон дината.
  • Одете нагорно додека не најдете убава положба за лизгање, идеално стрмна дина со сува, тенок песок и без пречки.
  • Поставете ја резервната табла на земја за да можете темелно да ја депилирате.
  • Нанесете восок од песочник до основата на вашата табла додека не е повеќе леплива, проверете дали површината на вашата табла е доволно лизгава за да не се закачат гранули од песок на неа.
  • Превртете ја таблата за резервна копија и поставете се во стоечка положба со стапалата прикачени со ремени за нозе или врзувачки (ако пескарење) или легнете на стомак или седнете на даската (ако санкање со песок).
  • Користете ја вашата телесна тежина за да се туркате надолу по работ на дината. Малку свиткајте ги колената за да напредувате, или користете ги рацете ако се санкате.
  • Обидете се да ја задржите вашата тежина фокусирана на таблата додека се лизгате, и уживајте во возењето!

Клучни зборови: се продаваат песочни плочисе продаваат песочни плочи Се продаваат даски за песокСе продаваат даски од песочни диниевтини песочни плочиевтини песочни санки Се продаваат санки од песочни дини песочни табли за песочни динидаска за сурфање на песок – лизгачка табла со песок – купи песочна табла – песочни штици – отровни песочни плочи – Се продаваат даски од песочни дини се продаваат санкипесок Амазон песочна плоча kmart се продаваат тобогани со песок