Фотографија на пустината: Најдобри камери, леќи и поставки

Величествени песочни дини, ретка вегетација и егзотичен див свет? Пустините се некои од најневеројатните пејзажи што планетата Земја ги нуди и создава неверојатни можности за фотографирање. Секој што оди во пустинска авантура - без разлика дали е професионален фотограф или аматер инстаграмџија - треба да размислат за инвестирање во некои висококвалитетни…

1 Коментар

Крај на содржината

Нема повеќе страници за вчитување