Сурфање на песок во Израел
Сендбординг во Израел во пустината Негев. Со учтивост на DrorBamidbar.

Сендбординг во Израел

Израел треба да стане една од најдобрите дестинации кои се појавуваат за качување на песок, со тоа што спортот добива сè поголема популарност меѓу локалното население уште откако првпат беше воведен во земјата во 2011. Пустината Негев, со неговите поместувачки песоци пренесени од ветрот од Сахара, има…

2 Коментари

Крај на содржината

Нема повеќе страници за вчитување