Dune Buggies: Gjithçka që duhet të dini

Dune buggy është një lloj automjeti për të gjithë terrenin i përshtatshëm veçanërisht për të hipur në duna rëre. Buggies dune kanë karrocë thelbësore dhe rrota shumë të gjera, dhe janë mjaft të lehta për t'u ngarë në rërë të butë. Buggies dune duken të ngjashme me automjetet e tjera jashtë rrugës, por pa çati fikse ose konvencionale…

0 Komentet

Hipur në ATV Dune & Desert Off-roading

Udhëtimi në shkretëtirë ka tërheqjen e tij të padiskutueshme, kalimi i hapësirave me rërë dhe duna duke drejtuar automjetin tuaj 4x4 jep një udhëtim të paçmuar dhe emocionues me gunga. Por sapo të jeni zhytur në këto dete dunash, nuk është e lehtë të dalësh, veçanërisht nëse qëndroni të lyer deri në…

0 Komentet

Gara jashtë rrugës në shkretëtirë, Motorsporti Ultimate Sand

Gara në shkretëtirë është një variant i garave jashtë rrugës që praktikohet në një mjedis të shkretëtirës, e cila karakterizohet me të ashpër, terrene armiqësore dhe të nxehta ekstreme, moti i thatë. Është një motorsport ekstrem që mund të praktikohet me katër rrota si UTV, ATV-të, buggies dune, zvarritës shkëmbinjsh, ose automjete jashtë rrugës me dy rrota si…

0 Komentet
Syze ATV për kalërim në shkretëtirë
Syze për kalërim ATV për dunat e shkretëtirës dhe rërës

Syzet më të mira për kalërim në shkretëtirë & Kushtet me pluhur

Planifikoni të çoni biçikletën tuaj të pistë në shkretëtirë në duna? Duke shkuar në një udhëtim jashtë rrugës në shkretëtirë? Sigurohuni që të mbani mbrojtjen e duhur të syve kundër stuhive të rërës dhe pluhurit. Syzet më të mira për shkretëtirë janë rezistente ndaj pluhurit dhe kanë lente me ngjyrë të errët UV400, duke ju mbrojtur nga të dy rrezet e rrezikshme UV…

0 Komentet
Hipur me motor në shkretëtirë
Gara e Motocross në Shkretëtirë

Gara me motor në shkretëtirë

Gara me motoçikleta në shkretëtirë është një formë e garave me motoçikleta me shpejtësi të lartë që zhvillohet në shkretëtirë. Njihet gjithashtu si motocross në shkretëtirë sepse është një variant i garave jashtë rrugës në shkretëtirë në automjete me 2 rrota si biçikletat e poshtër.. Gara e parë zyrtare e motoçikletave në shkretëtirë u mbajt në fillim…

0 Komentet

Gomat më të mira të garave në shkretëtirë për biçikletën e poshtër

Ngritja e biçikletës tuaj jashtë rrugës në kushtet më të vështira mjedisore mund të dëmtojë rrotat tuaja. Biking në shkretëtirë kërkon një palë të guximshëm, goma të qëndrueshme që mund t'i rezistojnë disa veprimeve të vrazhda duke mbajtur tërheqje të qëndrueshme. Gomat janë ndoshta aseti më i rëndësishëm i biçikletës suaj të papastërtisë së shkretëtirës, ata…

0 Komentet
Katari - Doha Sandboarding
Pamje e horizontit të Gjirit Perëndimor nga ishulli Safliya afër Dohas, Katari. Foto me mirësjellje të Alex Sergeev.

Përjetoni Sandboarding në Katar me një çmim të volitshëm deri në shtator

Njoftim për shtyp i QTNC për shpërndarje të menjëhershme 7 prill 2021 Pamje e horizontit të Gjirit Perëndimor nga ishulli Safliya afër Dohas, Katari. Foto me mirësjellje të Alex Sergeev. Snowboarders do të ndërrojnë shpatet me borë me dunat e rërës të Këshillit Kombëtar të Turizmit të Katarit të Katarit (QNTC), në partneritet me Q Explorer Tourism, po ofron a…

0 Komentet
Zinxhiri i biçikletave të pista në rërë
Biçikleta e poshtër largohet nga rruga në rërë - lubrifikuesi më i mirë i zinxhirit dhe zinxhirit

Zinxhiri më i mirë i biçikletave në shkretëtirë & Lube me zinxhir për kalërim në shkretëtirë

Kalorësit e dunës e dinë mirë se ngasja me biçikletë në rërë të butë nuk është e lehtë dhe kërkon praktikë dhe aftësi të veçanta. Lloji i pajisjes që përdorni është gjithashtu i rëndësishëm pasi dëshironi të merrni në dorë një zinxhir biçikletash të qëndrueshme dhe të qëndrueshme ndaj shkretëtirës, ​​i cili do t'i rezistojë të qenit…

1 Komentoni

Dune Bashing në Dubai

Një udhëtim në Emiratet e Bashkuara Arabe nuk është i plotë nëse nuk i bashkoheni një safari në shkretëtirë me duna - ekuivalenti arab i kalërimit në duna, që do të thotë vozitje me shpejtësi të madhe në duna rëre shumë me gunga. Dhe ndërsa ju jeni atje, pse të mos shijoni një sandboard të mahnitshëm në njërën prej tyre…

1 Komentoni

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar