Surfing në rërë Te Paki Sand Dunes Zelanda e Re
Dunat e rërës Te Paki, NZ. Foto me mirësjellje të Bernard Spragg.

Sandboarding në Zelandën e Re

Zelanda e Re është një vend i jashtëzakonshëm që ka pothuajse gjithçka që një kërkues aventurie mund të dëshirojë, duke përfshirë dunat e mahnitshme të rërës ku mund të shfletoni. Ka shumë destinacione të shkëlqyera të sandboarding në të gjithë NZ, veçanërisht në rajonin Northland të Ishullit të Veriut, ku njerëzit shijojnë rërën duke ecur me sajë poshtë Gjigantit…

1 Komentoni

Dunat e rërës Ahipara: Sheshi i Lojërave Natyrore i Zelandës së Re

Udhëtim në dunat magjepsëse të rërës Ahipara në distriktin e Veriut të Largët të Zelandës së Re për një arratisje të jashtëzakonshme në natyrë. Zotëroni artin e sandboarding, pushtoni terrenin e pazbutur përmes vozitjes jashtë rrugës, dhe zhyt veten në bukurinë e papërpunuar të këtyre dunave të paprishura. Bëhuni gati për të çliruar ndjenjën tuaj të aventurës dhe për të krijuar kujtime të pashlyeshme në këtë vend të çudirave me rërë.

0 Komentet
Surfing në rërë Te Paki Sand Dunes Zelanda e Re
Dunat e rërës Te Paki, NZ. Foto me mirësjellje të Bernard Spragg.

Sandboarding në Te Paki Sand Dunes, Zelanda e Re

Dunat e rërës Te Paki, ndodhet në rajonin Northland të Zelandës së Re, janë të njohura për të qenë disa nga dunat më të mëdha të rërës në vend. Kjo mrekulli natyrore jo vetëm që ofron peizazhe të lë pa frymë, por gjithashtu ofron një mundësi unike për entuziastët e sandboarding që të kënaqen në një aventurë emocionuese. Paki…

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar