Dunat e rërës të Saskatchewan: Informacioni dhe Vendndodhja

Saskatchewan është një provincë me një mrekulli natyrore të habitshme: dunat e fshehura të rërës. Këto duna janë të shpërndara në të gjithë krahinën, duke u ofruar vizitorëve një përvojë unike dhe të izoluar të dunave të rërës. Nga kodrat e mëdha të rërës deri te dunat e rërës Athabasca, ka një dunë rëre që të gjithë mund të shijojnë.

0 Komentet
Carcross Desert Sand Dunes Kanada
Shkretëtira e kryqëzuar, Jukon, Kanadaja. Foto me mirësjellje të Diego Delso. CC-BY-SA

Sandboarding në Kanada

Një nga gjërat e para që ju vjen në mendje kur mendoni për Kanadanë është ndoshta, mirë… borë. Ajo që mund të jetë befasuese është se në të vërtetë ka disa shkretëtira dhe duna rëre në të gjithë Kanadanë të cilat bëjnë të mundur sandboarding dhe rërë në vend.. Shkretëtira e kryqëzuar, Jukon, Kanadaja. Foto…

1 Komentoni

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar