DJEM 95.1: Stacioni i Radios Këshillimore Gate për Burning Man

DJEM 95.1 FM është stacioni radio këshillues Gate për Burning Man. Ai transmeton mesazhe të regjistruara paraprakisht për atë që po ndodh në portë si për mbërritjen ashtu edhe për nisjen. Stacioni operohet nga Burning Man Project dhe ka staf nga vullnetarë. DJEM 95.1 FM mund të dëgjohet në 95.1…

0 Komentet

Çdo gjë që shkoi keq me Burning Man 2023, Deri tani

Njeriu i djegur 2023 është goditur nga një sërë sfidash të paprecedentë, duke përfshirë përmbytjet, protestat, dhe një vdekje. Festivali është detyruar të mbyllë portat e tij dhe mijëra të pranishëm janë bllokuar. Përmbytjet e kanë kthyer Playa në një moçal me baltë, duke e bërë të vështirë largimin e njerëzve nga festivali.

0 Komentet

Njeriu i djegur 2023: Kaosi dhe përmbytjet largohen 73,000 Kampistët e bllokuar, Një i vdekur

Playa në festivalin Burning Man në Nevada është përmbytur pjesërisht pas shirave të dendur, të cilat kanë shkaktuar edhe rrëshqitje balte dhe mbyllje të rrugëve. Raportohet për ndërprerje të energjisë elektrike dhe mungesë të ujit, dhe mijëra njerëz janë të bllokuar në festival. Organizatorët po punojnë për t'i mbajtur njerëzit të sigurt dhe të thatë, por një person ka vdekur nga përmbytjet.

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar