Përditësimi i fundit në shkurt 26, 2024

shkretëtira e palmirës (shkretëtira e palmirës) është një peizazh unik me rërë në mes të Andeve Ekuadoriane, dhe i vetmi vend ku mund të praktikoni sandboarding në dunat e tij të mëdha, megjithëse mjaft të vogla.

Kjo shkretëtirë shumë e vogël është një perlë e fshehur ende relativisht e pazbuluar edhe nga vendasit.

Kohët e fundit, komunitetet indigjene të provincës së Chimborazo-s kanë filluar marrëveshjet me shoqatat e turizmit në komunitet për të lejuar dhe promovuar vizitën e turistëve, duke ngarkuar një hyrje të rreth 1 USD për person.

Përveç sandboarding, there are a number of other activities that visitors can enjoy at the Palmira Desert, të tilla si kampingu, hipur mbi kalë, and mule riding.

This typical activity in particular is often accompanied by local muleteers who can provide guidance and assistance.

Dunat e rërës - shkretëtira e palmirës, Ekuador
Dunat e rërës së shkretëtirës së Palmirës, Ekuador.

Sandboarding në shkretëtirën Palmira

Shpatet në shkretëtira e palmirës are not particularly steep, with the highest dunes reaching about 100 metra në lartësi.

Pavaresisht kesaj, they are still suitable for sandboarding and offer a unique and exciting experience.

Sandboarding in the Palmira Desert of Ecuador

Ne marrim një tarifë kur ju merrni një kuotë nga Nomadët e Botës duke përdorur këtë lidhje. Ne nuk përfaqësojmë Nomadët e Botës. Ky nuk është një rekomandim për të blerë sigurim udhëtimi. Aktivitetet e mbuluara mund të ndryshojnë në bazë të destinacionit dhe vendit tuaj të banimit.


Harta e Sandboarding të Amerikës Qendrore


Lini një Përgjigje