Përditësimi i fundit në gusht 1, 2022

Vendi i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s i ishullit Fraser është një nga atraksionet më të njohura të Queensland për adhuruesit e plazhit dhe nuk është për t'u habitur që ky vend i jashtëzakonshëm - i cili është gjithashtu ishulli më i madh me rërë në të gjithë botën - është gjithashtu një pikë e nxehtë për sportet me sandboard dhe duna.

Atje jane duna të ndryshme të përshtatshme për hipje me rërë në ishullin Fraser, veçanërisht në zonat pranë Plazhit të Orkideve, Sandy Cape dhe Waddy Point.

Plazhi i Orkideve

Kepi ​​i rërës

Waddy Point

Video: Sandboarding në Fraser Island


Sandboards për shitje në Australi

Anubis Sandboard Stand Up
Kontrolloni disponueshmërinë
Anubis Sandboard Stand Up
Kontrolloni disponueshmërinë
Anubis Sandboard Stand Up
Kontrolloni disponueshmërinë
Imazhi i artikullit
Kontrolloni disponueshmërinë
Anubis Sandboard Stand Up
Kontrolloni disponueshmërinë
Imazhi i artikullit
Kontrolloni disponueshmërinë

Harta e Australisë Sandboarding

Lini një Përgjigje