Përditësimi i fundit në shkurt 29, 2024

Ka shumë mundësi për tifozët e sandboarding në Uruguaj, të vendosura kryesisht rreth bregdetit.

Dunat më të mira janë të vendosura në Rocha afër Kepit Polonio, edhe pse ka shumë duna të vogla plazhi që mund t'i goditni pranë qyteteve të mëdha në Canelones dhe Maldonado.

Montevideo nuk ka duna shumë të pjerrëta por ju mund të gjeni disa shpate të vogla pranë daljes 6. Në mënyrë alternative, drejtohuni në afërsi Lomas de Solymar dhe El Pinar plazhe për disa udhëtime emocionuese.

Sandboarding në Uruguaj - Lomas de Solymar, kaneloni
Sandboarding në Lomas de Solymar - Qyteti i Bregut, Uruguai. Foto me mirësjellje të Germantito.

Sandboarding në Rocha

Dunat e Cabo Polonio

Dunat e lëvizshme të rërës pranë fshatit Cabo Polonio në bregun lindor të departamentit Rocha të Uruguait. Vendi është i arritshëm vetëm duke ecur në dunat në këmbë ose duke vozitur me automjete jashtë rrugës 4×4.

Dunas de Valiza

The Dunas de Valizas are expansive sand dunes that provide a panoramic view of the Atlantic coast, Valizas, and Cabo Polonio. Situated in the Rocha department of Uruguay, these dunes offer a remarkable natural landscape for visitors to explore.

Parku i Santa Terezës

Santa Teresa’s Park is a national park located in Uruguay, known for its rich historical significance and natural beauty. Within the park, visitors can find a historic fort, shtigje natyrore, dhe plazhet me rërë.


Sandboarding në Canelones

Prejardhja 6 – Montevideo

Prejardhja 6 is a location on the eastern side of Montevideo, Uruguai, pranë daljes 6 (hidhni gjashtë). In this area, you can find small coastal dunes suitable for sandboarding. These dunes offer an accessible and convenient option for sandboarding enthusiasts to enjoy the sport.

Lomas de Solymar - Qyteti i Bregut

Lomas de Solymar is a residential neighborhood located in Ciudad de la Costa, which is part of the Canelones department in Uruguay. Within this neighborhood, there are dunes suitable for sandboarding. These dunes are located in close proximity to the beach, which is usually quiet and offers a tranquil setting for sandboarding activities.

Plazhi i Las Vegasit / Plata Beach Park – El Pinar

Las Vegas Beach and Parque del Plata Beach are two neighboring beaches located in the El Pinar area of Uruguay. These beaches are separated by Solis Chico Creek. Sandboarding enthusiasts visiting Las Vegas Beach or Parque del Plata Beach can explore the coastal landscape and find suitable spots for sand surfing.


Sandboarding në Maldonado

Plazhi Chihuahua

One of the locations suitable for sandboarding is Chihuahua Beach, which is a naturist beach in Maldonado. Along with its naturist atmosphere, Chihuahua Beach features small coastal dunes where sandboarding can be enjoyed. These dunes provide an ideal setting for sandboarding enthusiasts to experience the thrill of riding down the sandy slopes while enjoying the beautiful beach surroundings.

Këshillë e kuqe

Punta Colorada is a stunning open beach located in Maldonado, Uruguai. While the description doesn’t specifically mention steep sand dunes, it highlights the beach’s spectacular landscape.

While sandboarding opportunities may not be characterized by very steep slopes in this area, sandboarding enthusiasts visiting Punta Colorada can still enjoy the natural beauty of the beach and explore the sandy areas available for sandboarding activities.


Ne marrim një tarifë kur ju merrni një kuotë nga Nomadët e Botës duke përdorur këtë lidhje. Ne nuk përfaqësojmë Nomadët e Botës. Ky nuk është një rekomandim për të blerë sigurim udhëtimi. Aktivitetet e mbuluara mund të ndryshojnë në bazë të destinacionit dhe vendit tuaj të banimit.


Harta e Sandboarding të Amerikës së Jugut


Lini një Përgjigje