Tabelat e rërës dhe sajat e dunave me rërë janë dy lloje të pajisjeve rekreative që janë krijuar posaçërisht për aktivitetet emocionuese të sandboarding dhe udhëtim me sajë në duna.

Këto sporte emocionuese shijohen nga shumë individë që kërkojnë adrenalinë, të cilët dëshirojnë nxitimin e rrëshqitjes në pjerrësi., shpatet ranore me erën në flokë dhe diellin në fytyrat e tyre.

Dërrasat e rërës dhe sajat e dunave të rërës janë krijuar në mënyrë unike për t'u ofruar kalorësve aftësinë për të rrëshqitur pa mundim poshtë dunave të rërës, shumë si homologët e tyre të snowboarding ose sajë.

Megjithatë, ndryshe nga dëbora dhe sajë, dërrasat e rërës dhe sajat e dunave të rërës janë projektuar posaçërisht për të funksionuar në mënyrë optimale në rërë.

Baza e tyre është krijuar për të qenë e lëmuar, duke lejuar dërrasën ose sajën të rrëshqasë lehtësisht poshtë dunës së rërës pa u ngecur ose ngadalësuar.

Për më tepër, këto pjesë të pajisjeve janë të pajisura me pendë që u ofrojnë kalorësve kontroll më të madh mbi zbritjen e tyre, duke i lejuar ata të manovrojnë dhe të gdhendin rrugën e tyre në dunë me saktësi dhe finesë.

Më poshtë është një listë e tabelave ranore për shitje nga shitës dhe tregje të ndryshme.

Ne nuk jemi të lidhur dhe as të lidhur me ndonjë prej këtyre shitësve të jashtëm dhe ne nuk prodhojmë as shesim pllaka rëre, ne po ofrojmë kryesisht një katalog për ju që të bëni kërkimin tuaj si blerës.

Si pjesë e Programit të partnerëve të Amazon Associate dhe eBay, ne fitojmë nga blerjet kualifikuese.

Tabelat e rërës nën 200$ per shitje ne SHBA


Slip Face Sandboards’
Sandboard terrenit Rinore Stuhia e rërës
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza e petëzuar me presion të lartë, shkëlqim të lartë
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni i bishtit të gëlltitjes

Tabelat e rërës nën 300$ per shitje ne SHBA

Slip Face Sandboards Gdhendni Bordin
Slip Face Sandboards’
Sidewinder Carve Sandboard
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza e petëzuar me presion të lartë, shkëlqim të lartë
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni me këshilla të dyfishta

Slip Face Sandboards Jump Board
Slip Face Sandboards’
Jump Sandboard
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza e petëzuar me presion të lartë, shkëlqim të lartë
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni me këshilla të dyfishta

Slip Face Sandboards Board Diamondback
Slip Face Sandboards’
Diamond Back Terrain Sandboard
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza e petëzuar me presion të lartë, shkëlqim të lartë
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni i bishtit të gëlltitjes

Slip Face Sandboard Kestrel WingTail
Slip Face Sandboards’
Krahu i Kestrelit 127
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza me fërkim të ulët
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni i bishtit të gëlltitjes

Slip Face Sandboards Stil Falas
Slip Face Sandboards’
Stili i Lirë
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza e petëzuar me presion të lartë, shkëlqim të lartë
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni me këshilla të dyfishta

Slip Face Sandboards Udhëtim falas
Slip Face Sandboards’
Udhëtim falas
– 9 kuvertë me rimeso panje
– Baza e petëzuar me presion të lartë, shkëlqim të lartë
– Rripat e këmbëve të rregullueshme Dakine
– Slip Face Sandboards jastëkë këmbësh me shumë pozicione
– Dizajni i bishtit katror

Sandboard helmues
Sport helmues 120
Terreni Sandboard
– Kuvertë shtrese me thupër/panje me drurë
– Baza e petëzuar me presion të lartë
– Rripat e këmbëve helmuese
– Dizajni me këshilla të dyfishta
– Falas Dr Dune Speed ​​Wax

Shiten sajë me rërë

Ky imazh ka një atribut bosh alt; emri i skedarit është sandsled1.png
Dërrasa rëre helmuese’
Slitë me rërë të rinjsh
– Për fëmijë, adoleshentët dhe të rriturit më të vegjël
– Mështeknë/Panja e drurit të fortë
– Baza e ngurtësuar me polimer
– Kapëse dore prej gome dhe jastëk sediljeje

Slitë dune rëre
Dërrasa rëre helmuese’
Slitë me rërë të rritur
– Per te rritur
– Mështeknë/Panja e drurit të fortë
– Baza e ngurtësuar me polimer
– Kapëse dore prej gome dhe jastëk sediljeje

Për sajë plastike shih: Slita me rërë për dunat e plazhit


Shiten tabela ranore te perdorura

Ne bëjmë reklama herë pas here tabela ranore të përdorura nga shitësit privatë.

Ju lutemi vini re se ne nuk jemi në dijeni të gjendjes së ndonjë dërrase rëre të parapërdorur dhe mund të dëshironi të kontaktoni drejtpërdrejt shitësin për çdo pyetje në lidhje me produktet e listuara më poshtë – Bordet e para-pronësuara zakonisht janë më të lira por mund të shfaqë shenja të veshjes ose të jetë thyer / pjesë që mungojnë.


Anijet nga: Oregon
Kontrolloni disponueshmërinë


Anijet nga: Gjeorgjia (SHBA)
Kontrolloni disponueshmërinë


Shitet tabela sandboarding ne amazon, kmart, ebay etj.
Dërrasë rëre në një dunë. Foto me mirësjellje të Thiago Espindola.

Si të zgjidhni një tabelë rëre

Ekzistojnë dy lloje kryesore të pllakave të rërës: dërrasat tradicionale të rërës dhe sajat me rërë.

Tabelat tradicionale të rërës i ngjajnë bordit të dëborës dhe janë të përshtatshme për kalorës më të avancuar.

Slita me rërë, ne anen tjeter, janë një opsion miqësor për fillestarët që i lejon kalorësit të ulen ose të shtrihen në tabelë ndërsa rrëshqasin në dunat.

Sandboard

Këto lloj dërrasash janë të pajisura me rripat e këmbëve dhe përdoren në këmbë, duke imituar snowboarding.

Tabelat e rërës vijnë në tre forma të ndryshme bishti: këshilla binjake (skajet e rrumbullakëta), bisht katror, ose gëlltitje bishtin.

Dërrasat me dy këshilla janë të mira për të kërcyer dhe gdhendur; quhen edhe dërrasat e bishtit katror “drejtuar” dhe janë më të përshtatshme për të ecur përpara gjatë garave, dërrasat e bishtit të gëlltitjes janë më të lehta dhe më të lehta për t'u manovruar.


Slitë me rërë / i ngacmuar / rrëshqitëse me rërë

Një sajë me rërë, i njohur gjithashtu si një rrëshqitëse me rrëshqitje ose rërë, është një alternativë popullore.

Slitë me rërë janë përgjithësisht më të vogla dhe më të gjera dhe vijnë me një jastëk ndenjëse dhe/ose dore në vend të rripave për këmbë dhe përdoret për të ulur ose shtrirë në bark.

Këto dërrasa janë të destinuara për t'u përdorur si sajë ose dërrasa trupi, mund të strehojnë më shumë se një person nëse janë ulur dhe ato janë veçanërisht të përshtatshme për fëmijët dhe fillestarët.

slitë më të mira me rërë për dunat e shkretëtirës janë bërë nga i njëjti lloj kombinimi i drurit të fortë dhe laminatit si një dërrasë rëre, ndërsa a sajë me rërë për plazh mund të bëhet edhe me materiale më të lira.

Nëse jeni duke kërkuar për sajë plastike dhe disqe për dunat e vogla bregdetare, hidhini një sy zgjedhjes sonë sajë për dunat e rërës së plazhit.


Çfarë ju nevojitet për sandboarding?

Në minimum, do t'ju duhen artikujt e mëposhtëm për sandboarding:

Në varësi të vendndodhjes, mund t'ju duhet gjithashtu:

Shiko gjithashtu: si të vishemi në shkretëtirë.


Si të përdorni një tabelë rëre

Para se të filloni, sigurohuni që të keni gati të gjitha pajisjet tuaja të sandboarding.

Pastaj, drejtohuni në një dunë të përshtatshme me një pjerrësi të pjerrët dhe thajeni, rërë e hollë që nuk ka pengesa.

Pasi të keni gjetur një vend të mirë, vendoseni dërrasën tuaj të rërës në tokë me bazën e kthyer lart.

Depiloni tërësisht bazën me dyll rëre për ta bërë sa më të rrëshqitshme. Sigurohuni që të mos ngjiten granula rëre.

Pas depilimit, kthejeni dërrasën mbrapa dhe lidhni këmbët tuaja me rripa këmbësh ose lidhëse (nëse sandboarding) ose shtrihuni në bark ose uluni në dërrasë (nëse sajë me rërë).

Për të filluar zbritjen tuaj, përdorni peshën e trupit për të shtyrë veten poshtë buzës së dunës.

Përkulni pak gjunjët në mënyrë që të përparoni, ose përdorni krahët nëse jeni duke ecur me sajë.

Ndërsa rrëshqitni poshtë dunës, përpiquni të mbani peshën tuaj të përqendruar në tabelë për të mbajtur kontrollin.

Dhe më e rëndësishmja, shijoni udhëtimin dhe argëtohuni!


Lexo më shumë: Sandboards dhe sandsleds më të mira