Fotografia e shkretëtirës: Kamerat më të mira, lentet dhe cilësimet

Duna madhështore të rërës, bimësi e rrallë dhe kafshë të egra ekzotike? Shkretëtirat janë disa nga peizazhet më të pabesueshme që planeti Tokë ka për të ofruar dhe për të krijuar mundësi të jashtëzakonshme për shkrepjen e fotografive. Kushdo që shkon në një aventurë në shkretëtirë - qoftë fotograf profesionist apo instagramist amator - duhet të konsiderojnë investimin në disa cilësi të lartë…

1 Komentoni

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar