Njihuni me Dunën e Madhe të Rërës së Kuqe në shkretëtirën Simpson të Australisë

I njohur më parë si "Nappanerica", duna e rërës Big Red është duna më e madhe dhe më e famshme në shkretëtirën Simpson të Queensland, ndodhet 33 km në perëndim të Birdsville. Big Red është një vend vërtet unik dhe spektakolar, and is a must-visit destination for anyone interested in the Australian Outback. The area is a place of…

0 Komentet

Hiking në shkretëtirë: Marsh, Veshje dhe Informacion

Ecja në shkretëtirë është një nga më sfidueset, megjithatë përvoja të dobishme që mund të keni, dhe të cilën secili duhet ta përjetojë të paktën një herë në jetë. Në fakt, një udhëtim hiking në shkretëtirë paraqet shumë sfida logjistike dhe organizative në lidhje me hidratimin, mbrojtje nga rrezet e diellit, dhe përballja me ndryshimet ekstreme të temperaturës…

0 Komentet
Aktivitetet më të mira në shkretëtirë dhe gjërat për të bërë në shkretëtirë
Aktivitetet më të mira në shkretëtirë dhe gjërat për të bërë në shkretëtirë

9 Aktivitete fantastike që mund të bëni në shkretëtirë

Rrallëherë njerëzit mendojnë për shkretëtirën si një vend rekreativ, që është turp. Ka sporte dhe aktivitete të panumërta që mund të shijoni në shkretëtirë - në fakt, ka disa gjëra që mund t'i bëni vetëm në shkretëtirë dhe ato duhet patjetër…

0 Komentet

Syze dielli për shkretëtirën: mbrojtja më e mirë e syve për kushtet e shkretëtirës

Ekziston një efekt anësor pak i njohur i kalimit të kohës nën diellin e nxehtë të shkretëtirës: mund t'ju djegë sytë nga dielli. po, krejt fjalë për fjalë. Njerëzit që jetojnë në shkretëtirë shpesh përjetojnë këtë fenomen të njohur si "fotokeratiti", që është një dëmtim gradual dhe afatgjatë i kornesë së syve tuaj. This type…

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar