Historia e Sandboarding - Egjiptianët duke skijuar në rërë në vitet 1939
Ski në rërë në Egjipt 1939. Autor i panjohur.

Historia dhe Origjina e Sandboarding

Sandboarding siç e njohim ne fitoi popullaritet në fillim të viteve 2000 dhe sot praktikohet gjerësisht në shumë vende në mbarë botën, por origjina e këtij sporti mund të datojë mijëra vjet më parë. Është e paqartë saktësisht se kush e shpiku i pari sandboarding, me disa që pretendonin se njerëzit në Egjiptin e Lashtë do të përdornin…

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar