Dunat e rërës së Gjirit Coos: Një destinacion që duhet vizituar për entuziastët e UTV

Dunat e rërës Coos Bay në Zonën Kombëtare të Rekreacionit të Oregon Dunes janë një destinacion që duhet parë për entuziastët e UTV. Dunat, ndodhet vetëm në veri të Gjirit Coos, ofrojnë rrugë të caktuara me rërë, pyjet, dhe akses në plazh gjatë gjithë vitit. Lundrimi në dunat mund të jetë i ndërlikuar, kështu që është e rëndësishme të njiheni me pikat kryesore dhe pikat e hyrjes, dhe të ketë goma adekuate.

0 Komentet

Zbuloni Firencen, Kryeqyteti i Sandboarding në Oregon

Firence, Oregon është një qytet i vogël bregdetar i njohur për bukurinë e tij natyrore dhe aktivitetet në natyrë. Qyteti është i vendosur në qarkun e Lane dhe është vetëm një makinë të shkurtër nga Eugene dhe Portland. Me vendndodhjen e saj në bregun e Paqësorit, Firence ofron një gamë të gjerë aktivitetesh si p.sh. sandboarding në dunat e rërës Oregon, jashtë rrugës në duna dhe plazhe, dhe krehje plazhi përgjatë vijës bregdetare.

0 Komentet

Oregon Desert Towns: A Guide to the Best Places to Visit

Oregon is a captivating state known for its diverse landscapes, ranging from lush forests in the Cascade Mountains to the arid deserts of the eastern region. Within this enchanting environment, you'll discover a collection of small towns that offer a perfect blend of natural beauty and rich historical heritage.

0 Komentet

Shkretëtira e Lartë e Oregonit

The high desert in Oregon is a region of high altitude and cool temperatures. Major cities in the region include Bend, Burns, and Prineville. Aktivitetet popullore përfshijnë hiking, kampingu, Ngjitje në shkëmbinj, vështrimi i yjeve, dhe ngarje piktoreske.

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar