Dunat e mëdha të rërës në Kolorado
Parku dhe Rezerva Kombëtare e Dunave të Rerës së Madhe.

Dunat e rërës në Kolorado

Kolorado është shtëpia e disa prej dunave më të larta në Amerikën e Veriut, të cilat janë gjithashtu disa nga dunat më të larta të rërës në botë. Ato janë të vendosura në Parkun Kombëtar të Dunave të Rerës së Madhe dhe në rezervat në kufirin lindor të luginës së San Luis., si dhe një fqinj…

0 Komentet

Dunat e rërës së Gjirit Coos: Një destinacion që duhet vizituar për entuziastët e UTV

Dunat e rërës Coos Bay në Zonën Kombëtare të Rekreacionit të Oregon Dunes janë një destinacion që duhet parë për entuziastët e UTV. Dunat, ndodhet vetëm në veri të Gjirit Coos, ofrojnë rrugë të caktuara me rërë, pyjet, dhe akses në plazh gjatë gjithë vitit. Lundrimi në dunat mund të jetë i ndërlikuar, kështu që është e rëndësishme të njiheni me pikat kryesore dhe pikat e hyrjes, dhe të ketë goma adekuate.

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar