Sezoni dimëror i sajë me sajë 2022-2023 ka filluar në plazhet përreth Los Anxhelosit

Shumica e njerëzve që pëlqejnë sportet dimërore presin me padurim borën e parë të vitit në mënyrë që të shkojnë të shijojnë skijimin dhe udhëtimin me sajë, por jo në Kaliforninë Jugore. Në Los Anxhelos, udhëtimi me sajë dimëror bëhet në plazh, ku çdo vit rreth Ditës së Falënderimeve ndërtohen berma të mëdha rëre si a…

0 Komentet

Ku të gjeni dunat e rërës në Teksas: Një udhëzues për fushat më të njohura të dunave të shtetit

Shteti i Teksasit është shtëpia e një shumëllojshmërie dunash rëre, nga dunat e larta të Parkut Shtetëror Monahans Sandhills deri te dunat e izoluara të Dunave të Pellgut të Kripës. Këto duna ofrojnë një sërë aktivitetesh për vizitorët, duke përfshirë sandboarding, shëtitje, kampingu, dhe shikimi i yjeve.

0 Komentet

Shkretëtira e Kansasit & Dunat e rërës: Gobi i vogël, Sirakuza Sand Dunes dhe Sandhills State Park

Kansas, ndodhet në rajonin e Great Plains të Shteteve të Bashkuara, është një shtet i lidhur shpesh me preri dhe kodra kodrinore. Që ka thënë, ajo që shumë nuk e dinë është se ekziston një shkretëtirë e vendosur në pjesën verilindore të shtetit, i njohur si "Shkretëtira e vogël e Gobit". Kjo shkretëtirë, along…

0 Komentet

Njihuni me Dunën e Madhe të Rërës së Kuqe në shkretëtirën Simpson të Australisë

I njohur më parë si "Nappanerica", duna e rërës Big Red është duna më e madhe dhe më e famshme në shkretëtirën Simpson të Queensland, ndodhet 33 km në perëndim të Birdsville. Big Red është një vend vërtet unik dhe spektakolar, and is a must-visit destination for anyone interested in the Australian Outback. The area is a place of…

0 Komentet

Çfarë është Drum Sand në Dune?

Rëra e daulleve është një koncept imagjinar që shfaqet në ekskluzivitetin e trillimeve shkencore Dune. Ky lloj i veçantë i rërës që lëshon tinguj përmendet për herë të parë në romanin origjinal të shkruar nga Frank Herbert. Në universin imagjinar të "Dune," Rëra e daulleve është një lloj rëre që prodhon një thellësi, tingull rezonant…

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar