Sandboarding në Mexico City

El Arenal is a unique sandboarding spot in Mexico City, located within the borders of a large urban area rather than in a desert. Të "dunë" is actually a hill made of volcanic ashes from the nearby volcano Xitle, and the sand granules are dark and porous, making the experience similar to volcano boarding.

0 Komentet
Dunat aktive në Samalayuca, Meksika
Dunat e rërës Samalayuca. Foto me mirësjellje të Giulian Frisoni.

Sandboarding në Meksikë

Sandboarding po rritet në popullaritet në të gjithë Meksikën, a country with many incredible deserts that cover more than half of its territory, and offers many stunning locations where sand surfing and dune sledding are practiced. Vendi i Meksikës - si pjesa më e madhe e Amerikës së Jugut - has also become quite…

1 Komentoni

Dunat e rërës Algodones: Një udhëzues për Dunat Perandorake të Kalifornisë dhe Baja

The Imperial Sand Dunes, also known as the Algodones Dunes and Glamis Dunes, offer endless adventure opportunities for sand sports enthusiasts. ATV riding, shëtitje, and sandboarding are popular activities with easy access from major CA and AZ cities and even more to explore in Baja California.

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar