Pse Florida nuk ka shkretëtirë?

Florida nuk ka shkretëtirë sepse ndodhet në një zonë klimatike të lagësht subtropikale, që do të thotë se ka nxehtë, verë të lagësht dhe të butë, dimra të thatë. Shkretëtirat karakterizohen nga lagështia shumë e ulët dhe reshjet minimale, which is not conducive to the lush vegetation and abundant moisture that are…

0 Komentet

Qyteti i Pllakës: Vendi i fundit i lirë në Amerikë

Qyteti i Pllakës, të "e padukshme" qyteti i Kalifornisë, është një nga më absurdet, vende enigmatike dhe unike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky vendbanim në shkretëtirën e Kalifornisë nuk njihet si qytet zyrtar, megjithatë është një komunitet i vërtetë i banuar artistësh dhe të dëbuarish, edhe pse mungon energjia elektrike,…

0 Komentet

Sezoni dimëror i sajë me sajë 2022-2023 ka filluar në plazhet përreth Los Anxhelosit

Shumica e njerëzve që pëlqejnë sportet dimërore presin me padurim borën e parë të vitit në mënyrë që të shkojnë të shijojnë skijimin dhe udhëtimin me sajë, por jo në Kaliforninë Jugore. Në Los Anxhelos, udhëtimi me sajë dimëror bëhet në plazh, ku çdo vit rreth Ditës së Falënderimeve ndërtohen berma të mëdha rëre si a…

0 Komentet

Kjo e re ringjalli një qytet fantazmë në shkretëtirën e lartë të Jutës

Artistja vizuale e lindur në Çikago, Eileen Muza la jetën e saj të vjetër dhe u transferua në Cisco, një qytet fantazmë i braktisur në atë kohë në Shkretëtirën e Lartë të Jutës, ku ajo u bë banorja e vetme në 2015. Qëllimi i saj? Për të rindërtuar qytetin e braktisur dhe për ta kthyer Cisco-n në një komunitet artistësh. Kur ajo ishte…

0 Komentet

Fundi i përmbajtjes

Nuk ka më faqe për të ngarkuar