Përditësimi i fundit në nëntor 17, 2023

Ka disa vende ku mund të praktikoni surfing në rërë në Victoria.

Grab your sandboard and hit the dunes of the Big Drift (Parku Kombëtar Wilsons Promontory), jo shumë larg Melburnit, ose shijoni trashëgiminë botërore të UNESCO-s Dunat e rërës së Thurrës pranë Mallacoota.

Nëse jeni duke kërkuar për argëtim në plazh, head to Phillip Island and search for a dune locally known as “Spew Hill” (officially Norman Hill), one of many massive coastal dunes of Cape Woolamai.

Gëzuar sandboarding!

Si pjesë e programeve të rrjetit partner të Amazon Associate dhe eBay, ne fitojmë nga blerjet kualifikuese.


Big Drift - Parku Kombëtar Wilsons Promontory

Big Drift është një sistem dunash masive rëre në brendësi ndodhet në Parkun Kombëtar Wilsons Promontory, vetëm disa orë në juglindje nga Melburni.

Sandboarding dhe sajë me rërë me dërrasa boogie mund të praktikohen në vend dhe dunat janë mjaft të pjerrëta.


Dunat e rërës Thurra - Parku Kombëtar Croajingolong

Dunat e rërës së Thurrës, ndodhet pranë Mallacoota, Victoria, në Trashëgiminë Botërore të UNESCO-s Rezerva e Biosferës e Parkut Kombëtar Croajingolong, përmbajnë disa nga dunat më të larta të rërës në hemisferën jugore.

Ndodhet përgjatë bregut të lumit Thurra, një nga kodrat e rërës ka mbaruar 100 metra e lartë dhe shumë e pjerrët, duke e bërë atë ideal për sandboarding.


Spew Hill (Norman Hill) – Phillip Island

Spew Hill is a 40 metre sand dunes located on the back dunes of Cape Woolamai, a small coastal town in Phillip Island.

The town is known for its beautiful beaches and rugged coastline, and is a popular destination for surfing, peshkimi, and other outdoor activities.

The back beaches of Cape Woolamai are particularly popular with surfers and thrill seekers, they are home to some of the island’s most spectacular sand dunes: massive sand hills towering over the beach and providing a dramatic backdrop to the ocean.

The largest and main dune is officially called Norman Hill, but local football clubs renamed it “Spew Hill”. It is a true hidden gem and one of the best off-the-beaten-track attractions in Phillip Island.Ne marrim një tarifë kur ju merrni një kuotë nga Nomadët e Botës duke përdorur këtë lidhje. Ne nuk përfaqësojmë Nomadët e Botës. Ky nuk është një rekomandim për të blerë sigurim udhëtimi. Aktivitetet e mbuluara mund të ndryshojnë në bazë të destinacionit dhe vendit tuaj të banimit.


Sandboards për shitje në Australi


Harta e Australisë Sandboarding

Lini një Përgjigje