Përditësimi i fundit në nëntor 1, 2022

Këtu mund të gjeni një listë të dokumentarëve video, Shfaqjet televizive dhe videot me definicion të lartë duke u fokusuar në sandboarding. Asnjë nga këta dokumentarë nuk është as i realizuar dhe as i lidhur në asnjë mënyrë me sand-boarding.com dhe ne nuk kemi marrë asnjë nxitje për t'i promovuar - thjesht mendojmë se janë të lezetshëm dhe duam t'i ndajmë me ju 🙂

Sandboarding në Dragon Hill

nga InsightTV

Vendndodhja: Cerro Dragon – Iquique (Kili)

Ndiqni legjendën e biçikletave malore, Brett Tippie, ndërsa udhëton me kampionin vendas të botës në sandboarding, Jose Martinez, dhe yllin MTB, Richie Schley, për të hipur në dunën më të madhe të rërës në botë në shkretëtirën kiliane Atacama.

Shikoni dokumentarin e plotë në InsightTV


Nisjet S02E02 – Sandboarding në Libi

nga Kanali i Nisjeve

Vendndodhja: shkretetira e Saharase (Një gotë birrë)

Departures është një seri aventurash udhëtimi me çmime dhe frymëzuese. Nga peizazhet epike dhe kultura e paharrueshme, në kohët shpesh të vështira që vijnë me udhëtimet ndërkombëtare, Largimet kronikanë miqësitë e paharrueshme, suksese personale dhe nganjëherë zhgënjime dërrmuese që u ndodhin udhëtarëve Scott Wilson dhe Justin Lukach në udhëtimin e tyre. Nisjet kanë të bëjnë sa me udhëtimin, aq edhe me destinacionin.

Ndërsa në shkretëtirën e Saharasë, djemtë argëtohen në rërën e sheshtë me një kamion, një litar dhe një… snowboard?

Shikoni dokumentarin e plotë në Netflix


Fytyrat e Afrikës - Ngritja poshtë: Ëndrra e një Sandboarder's

nga CGTN Afrika

Vendndodhja: Swakopmund (Namibia)

Namibia është një mekë për hipje në rërë në Afrikë. Raymond një Namibian e di shumë mirë gëzimin që dunat e rërës sjellin në qytetin e tij si dhe turistët. Ai është themeluesi i trajnimit për hipje në Township Tours and Sand. Fitimet e bëra shkojnë për të fuqizuar qytetin e tij.

Shikoni në CGTN Africa


Vendndodhjet e Sandboarding në mbarë botën


Sportet me rërë


Sandboarding
Rërë sajë
Imbarkimi në vullkan

Ski në rërë
Sand Kiting

Gara në shkretëtirë
Dune Bashing
Hiking në shkretëtirë & Kampingu
Udhëtim në shkretëtirë
Kamping në shkretëtirë
Vrapim në shkretëtirë
Sand-boarding.com

Burimi juaj numër 1 i informacionit mbi botën e sporteve me rërë dhe udhëtimet e aventurës në shkretëtirë. Artikujt tanë janë rezultat i një kërkimi të gjerë, përvojë personale, dhe ndarjen e njohurive brenda komunitetit global të sandboarding.